Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Tre nya shower med Dave Chappelle på Netflix

Datum: 22/12/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har nyligen meddelat att den amerikanska komikern Dave Chappelle kommer återvända till stand-up-scenen med tre nya komedishower som uteslutande kommer kunna ses på Netflix.

Den ena showen med Dave Chappelle kommer vara en helt ny stand-up komedispecial och markerar samtidigt Chappelles återgång tmed första tv-special på 12 år.

De två övriga komedishowerna är från Dave Chappelles eget arkiv och har ej tidigare getts ut. Det ena är inspelat i Austin City och det andra i Hollywood Palladium under 2014.

Alla 3 shower får premiär på Netflix Sverige under 2017.

“Dave Chappelle är en legendarisk röst inom komedi – svidande, vital och nu mer essentiell än någonsin” säger Lisa Nishimura, VP för Original Documentary and Comedy hos Netflix. “Daves tre nya shower är några av de mest förväntade inom stand-up och komedi och vi är ärade över att han vill markera sin globala återgång på Netflix.”

Dave Chappelle är mannen bakom det populära The Chappelle Show, som visades på Comedy Central under 2013. Showen blev nominerad till 3 Emmys och är bland de bäst säljande tv-shower på DVD. De senaste tre åren har Chappelle uppträtt med över 500 shower i USA och i stort sett alal blev slutsålda.

I förra månaden kunde Netflix också meddela att de hade köpt de exklusiva rättigheterna till två nya shower med Chris Rock. De showerna har streamingtjänsten enligt uppgift betalat 40 miljoner dollar för att få visa och avtalet tillsammans med det nya med Dave Chappelle cementerar därmed Netflix stora intresse för stand up comedy.

Se Dave Chappelle på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar