Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Trailer till Bloodline från Netflix

Datum: 12/03/2015 | Inga kommentarer Nyheter

bloodline-serie-netflixStreamingstjänsten Netflix har nyligen skickat ut den första trailern till deras kommande thrillerserie Bloodline, som får exklusiv premiär den 20:e mars. Serien är på 13 avsnitt och kommer finnas tillgänglig i den revolutionerande bildkvaliteten 4K. Se trailern i slutet av artikeln.

Bloodline, som är skapad av den Emmy- och Golden Globenominerade Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler för sitt arbete med serien Damages, handlar om den moderna och hårt arbetande familjen Rayburn i Florida Keys. Danny (Ben Mendelsohn), den äldsta brodern och familjens svarta får, återvänder till sitt barndomshem till det familjeägda hotellets 45 årsjubileum. Då han hotar med att avslöja familjens mörkaste hemligheter, bliver syskonens lojalitet satt på prov, vilket hotar med att splittra familjen från varandra.

Serien har en stjärnspäckad rollbesättning med namn som Kyle Chandler (Friday Night Lights), Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Linda Cardellini (Mad Men), Sam Shepard ( The Right Stuff), Sissy Spacek (Carrie), Jacinda Barrett (Suits) och Jamie McShane (Sons oh Anarchy).

De två första avsnitten av Bloodline har nyligen visats på filmfestivalen i Berlin även kallad Berlinalen, där den amerikanska median The Hollywood Reporter deltog och som sedan har uttalat sig särskilt positivt om serien. De kan inte vänta med att kasta sig över alla 13 avsnitt när serien kommer på Netflix.

Se Bloodline på Netflix Sverige från den 20:e mars.    Skriv kommentar