Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Trailer för ”Stranger Things” säsong 3

Datum: 06/05/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Stranger Things

Streamingtjänsten Netflix har precis släppt den första trailern till den efterlängtade tredje säsongen av thrillerserien ”Stranger Things”, som får exklusiv premiär den 4 juli.

Se trailern längst ned i artikeln.

Allt är som vanligt i byn Hawkins – men ändå inte. Sommaren har kommit till byn, som håller på att förbereda sig inför firandet av USA:s självständighetsdag som infaller den 4 juli.

Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will och deras nya väninna Max är dock upptagna med helt andra saker. Som du kan se i trailern hemsökes byn återigen av ett skräckinjagande monster medan barnen – eller de vuxna, som Will påpekar – försöker att reda ut de inbördes romanserna.

Produktionsmässigt ser det verkligen ut som att Netflix har givit serien full gas med hänsyn till budgeten. Monstret, som dyker upp sist i trailern, ser i alla fall något bättre ut än i de tidigare säsongerna.

Netflix har tidigare offentliggjort titlarna på de 8 avsnitten i säsong 3. De heter Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite och The Battle of Starcourt.

Se ”Stranger Things” på Netflix Sverige. Säsong 3 kan ses från den 4 juli 2019.    Skriv kommentar