Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

The Punisher får roll i Daredevil säsong 2

Datum: 31/07/2015 | Inga kommentarer Nyheter

punisher-daredevil-netflix-253x300Marvel och Netflix har precis annonserat att den hårtslående medborgaren Frank Castle/The Punisher meverkar i de nya avsnitten av superhjälteserien Daredevil som har premiär på Netflix under 2016.

The Punisher, som är en av de mest populära karaktärerna från Marveluniversitetet kommer att spelas av Jon Bernthal (Wolf of Wall Street, The Walking Dead, Fury).

Då Frank Castles fru och två barn har blivit mördade av maffian, väljer han att bli ett eget medborgargarde och röja upp i Hells Kitchen med alla nödvändiga medel oavsett hur dödsbringande och blodigt det är. The Punisher har inte direkt några superkrafter, men han är militärt tränad och har en hög smärttröskel.

”Jon Berthal ger en oöverträfflig intensitet till var roll han påtar sig – med en stark blandning av makt, motivation och sårbarhet som kommer att överraska tittarna.”, uttalar sig Jeph Loep, Marvels Head of Television. ”Castles medverkande kommer att ge dramatiska ändringar i Matt Murdocks värld och inget kommer att vara sig likt.”

Det har tidigare meddelats att samma skådespelare från säsgong 1 kommer att medverka i Daredevil säsong 2. Därmed kan man se fram emot att återse bl.a. Charlie Cox i rollen som Matt Murdock(Daredevil) och Rosario Dawson som Clarie Temple.

Daredevil produceras av Doug Petrie (American Horror Story, Buffy The Vampire Slayer), Marco Ramirez (Daredevil, DaVinci´s Demons) och Drew Goddard (Cabin in the Woods, Lost), samt Marvel TV´s Jeph Loeb (Agents of S.H.I.E.L.D, Jessica Jones).

Se Daredevil säsong 2 på Netflix Sverige i 2016.    Skriv kommentar