Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

The Beatles musik inspirerar ny originalserie för barn på Netflix

Datum: 10/02/2016 | Inga kommentarer Nyheter

BEATBUGSheaderimageI sommar kommer den efterlängtade barnserien Beat Bugs, och allt du behöver för att titta tillsammans med dina barn är kärlek och ett medlemskap. Originalserien Beat Bugs har utvecklats i ett samarbete mellan Netflix, Grace: A Storytelling Company (Grace), Thunderbird och Beyond Screen Production.

Stora artister, animatörer och författare har gått ihop inför denna extraordinära show. De ikoniska låtarna kommer att framföras av en rad välkända internationella artister så som: Eddie Vedder, P!nk, James Bay, Sia, The Shins, Of Monsters and Men, Chris Cornell, Regina Spektor, James Corden, Birdy. Ytterligare artister som ansluter till showen kommer att tillkännages inom de närmsta månaderna.

Beat Bugs har skapats av Josh Wakely, som också har skrivit och producerat serien till följd av ett avtal med Sony/ATV Music Publishing, för att få tag i de världomspännande rättigheterna som behövs för att kunna spela in covers av The Beatles låtar. Serien innehåller låtar från Lennon/McCartney album ”Northern Songs” som på ett glädjande och livsbejakande sätt berättar historier fyllda med hopp.

De fem insektsvännerna Jay, Kumi, Crick, Buzz och Walter lever på en övervuxen bakgård, vilken för dem är hela deras universum. De roliga och äventyrliga kompisarna hamnar ofta i trubbel; något som ackompanjeras av några av världens mest välkända Beatles-låtar. I varje avsnitt kommer någon av de välkända artisterna i ovan nämnda lista att framföra sin version av en av de ikoniska låtarna. Några av låtarna som kommer att spelas är Help!, All You Need Is Love, Come Together, Penny Lane, Yellow Submarine, Lucy In the Sky with Diamonds, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, and Magical Mystery Tour.

“Personligen är jag mycket tacksam för att vara en del av Josh vision”, säger Eddie Vedder, sångare och låtskrivare i bandet Pearl Jam. ”Det är en fantastisk show för barn som kombinerar vackra animationer med stora berättelser och naturligtvis några av de bästa låtarna som någonsin skrivits”.

”Det är ovanligt att kunna presentera en så unik barnserie som är så perfekt lämpad för Netflix”, säger Andy Yeatman, Chef för Global Kids Content hos Netflix. ”Josh och hans team har inte bara lyckats skapa en fantastisk barnserie, fylld av livsläxor, utan har dessutom skapat en serie som kommer att överskrida många generationer och kommer att kunna tilltala så väl mor- och farföräldrarna som de yngsta barnen i familjen.    Skriv kommentar