Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Tecknad film från Nickelodeon borttagen från Netflix

Datum: 11/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

dora-udforskeren-netflixOm du upplever klagomål från barnen, så har det säkert en bra grund då Netflix nyligen har tagit bort flera populära barnprogram från tv-kanalen Nickelodeon. Det gäller bland annat Svampbob Fyrkant och Dora Utforskaren.

Utbudet av film och serier på Netflix är dynamisk och därför försvinner titlar efterhand för att göra plats till nya. Man kan därför förvänta sig att det kommer flera nya barnprogram och tecknad film på Netflix.

Utöver Svampbob Fyrkant och Dora utforskaren så har Danny Genfärd, Ni Hao Kai-Lan och Niels Neutron också blivit borttaget från Netflix Sverige. De har alla gemensamt att de är gjorda av Nickelodeon.

Huruvida de tecknade filmerna kommer tillbaka på Netflix vet man inte, men streamingtjänsten ordnar ofta nya rättigheter till titlarna om de har varit populära bland medlemmarna. Det kräver naturligtvis att producenten, i detta fallet att Nickelodeon är intresserade av att få tillbaka deras film på Netflix. Det är dock ett år sedan senaste avtalet ingicks mellan Netflix och Nickelodeon.

Det kan dock hittas en massa andra filmer och serier för barn på Netflix, bland annat från Cartoon Network. Bland titlar kan nämnas Äventyrstid, Ben 10, Kurage, den hariga hunden. Lazytown och PowerpuffPinglorna.    Skriv kommentar