Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Superhjälteserien Jessica Jones bli mycket olik Daredevil

Datum: 26/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

jessica-jones-netflix-serie-300x262Den kommande superhjälteserien Jessica Jones, som är den kommande i raden från Netflix och Marvel, blir mycket olik Daredevil. Det meddelade Marvel-chefen Melissa Rosenberg på konferensen Critics Association nyligen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Jessica Jones följer tätt bakom Daredevil, som snabbt blev rosad av både Netflixmedlemmarna och kritikerna, men trots Daredevils succé, kommer serien om Jessica Jones som får sina superkrafter efter att ha kolliderat med en lastbil med radioaktiva ämnen, göras enligt ett helt annat recept.

“Mytologin i Marvel-Universumet är enat, men de är helt olika (i förhållande till Daredevil, red.). Stämningsmässigt är de mycket annorlunda,” säger Melissa Rosenberg till konferensen. Serien har dock blivit godkänd av den tecknade serieförfattaren Brian Michael Bendis, som låg bakom originalhistorierna.

Krysten Ritter spelar Jessica Jones, som är en tidigare superhjälte, som lider av p posttraumatisk stress och därför lägger krafterna på hyllan och öppnar en detektivbyrå. Genom sitt arbete möter hon den gåtfulla superhjälten Luke Cage (Mike Colter), som till nästa år får sin gen serie på Netflix. Den skotska skådespelaren (Doctor Who) ska spela superskurken Dr. Zebediah Killgrave, medan Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) och Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformers) också kommer medverka i serien.

Jessica Jones får premiär på Netflix Sverige under hösten 2015.    Skriv kommentar