Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Stranger Things’ förväntas bli fyra säsonger

Datum: 13/09/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Även om säsong 2 ännu inte har haft premiär och en tredje ännu inte officiellt bekräftats av Netflix, så antyder skaparna av Netflix-hitserien ‘Stranger Things’ att serien kan bli på hela fyra säsonger.

Det berättar skaparna Matt och Ross Duffer i en intervju med New York Magazine.

– “Vi tänker att det här kommer vara på fyra säsonger och sen är det slut,” säger Ross Duffer till magasinet.

Netflix har ännu inte officiellt bekräftat att det kommer en tredje säsong av ‘Stranger Things’ – trots att flera medier rapporterat det – och streamingtjänsten kommer därmed inte heller uttala sig om de framtida planerna för serien.

Det kommer dock komma som en överraskning om Netflix beslutar att sluta med ‘Stranger Things’, då första säsongen mottog utmärkelser över hela världen och har nominerats till inte mindre än 18 Emmy-priser, inklusive bästa dramaserie.

Huruvida det kommer en tredje säsong beror uppenbarligen på hur säsong 2 tas emot, som får exklusiv premiär på Netflix den 27e oktober 2017.

I den kommande andra säsongen har Will kommit hem igen och allting verkar vara normalt … men ett år senare lurar mörkret precis under ytan och hotar hela Hawkins by. Det ses i synnerhet i trailern, som till synes visar ett enormt monster.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar