Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Sista säsongen av Hemlock Grove har premiär på Netflix den 23e oktober

Datum: 15/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

hemlock-grove-sæson-2-netflix-dk-300x159Förra året meddelade Netflix att de hade valt att sluta med Hemlock Grove efter den tredje och sista säsongen. Det sista kapitlet har nu fått ett premiärdatum och säsong 3 av Hemlock Grove kan således ses på Netflix Sverige från den 23. oktober.

Serien Hemlock Grove har genom åren haft svårt att hitta den rätta målgruppen, som gillar av showens mörka och blodiga atmosfär. Till följd av detta har streamingtjänsten därför beslutat att inte göra fler avsnitt. Hemlock Grove gjordes efter framgången med House of Cards och var därmed blott den andra originalserien från Netflix.

Med en meddelad avslutning förväntas det också att serien avslutas utan några lösa ändar, då seriens skapare Eli Roth har haft ddet senaste året till att utveckla en lämplig avslutning. Vad som nu inträffar mellan Roman Godfrey och främlingen Peter Rumancek får vi därför reda på i säsong 3.

I samband med att Hemlock Grove avslutades, meddelade Eli Roth; ”Vi är tacksamma för att fansen av Hemlock Grove har kämpat för serien så intensivt i två säsonger. Vi ser därför till att ta den sista säsongen till ännu fler mörka och oväntade ställen och ge tittara den mordiska avslutning som man kan förvänta sig av en serie som Hemlock Grove.”

Hemlock Grove har bl.a. Famke Janssen )X-Men, Bill Skarsgard (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova), och Dougray Scott (Mission Impossible II) på rollistan.

Se säsong 3 av Hemlock Grove på Netflix Sverige från den 23. oktober.    Skriv kommentar