Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Sexualundervisningen fortsätter i andra säsongen av ”Sex Education”

Datum: 24/04/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har avslöjat att komediserien ”Sex Education” återkommer i en andra säsong.

Det informerar Netflix om i ett pressmeddelande.

“Sex Education”, som blev rosad för sin korrekta skildring av ungdomsvärlden, handlar om Otis Milburn (Asa Butterfield) som är en besvärlig skolelev och son till en sexterapeut (Gillian Anderson).

Även om modern har manualer, videor och öppna samtal om sex, är Otis själv ingen expert på området, och har fortfarande oskulden kvar.

När hans mammas yrke avslöjas i skolan inser han att han kan använda sina specialkunskaper till att uppnå status bland de andra, och öppnar därför en hemlig underjordisk klinik tillsammans med Maeve där de erbjuder sexterapi.

Det kommer inte som någon stor överraskning att Netflix har givit grönt ljus till en andra säsong av “Sex Education”, eftersom streamingtjänsten tidigare har kunnat avslöja att över 40 miljoner hushåll har tittat igenom hela serien inom de första fyra veckorna sedan premiären den 11 januari.

Netflix meddelar att alla skådespelare från första säsongen återkommer i säsong två, och den kommer att bestå av totalt åtta avsnitt. Streamingtjänsten kan dessvärre inte informera om något premiärdatum för tillfället, men det förväntas bli under slutet av 2019.

Se “Sex Education” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar