Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Sense8’-cast hoppas på fantastiskt slut av Netflixserien

Datum: 02/02/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Fans av Netflix-serien ‘Sense8’ kan glädja sig åt att streamingtjänsten nyligen har skickat ut den första titten på den stora finalen som får premiär under 2018 och som skådespelarna hoppas kommer bli minst sagt tillfredsställande.

Sci-fi-serien ‘Sense8’, som är skapad av ‘The Matrix’-skaparna The Wachowskis (Jupiter Ascending, Cloud Atlas), har det senaste halvåret varit ute i ett minst sagt kringflackande blåsväder då det kom fram att Netflix valt att ge serien dödsstöten efter bara två säsonger.

Det var inte precis det beslutet som seriens fans mottog med glädje och efter flera veckors kamp på sociala medier var Netflix tvungna att skicka ut ett pressmeddelande som bekräftade att serien inte skulle fortsätta.

Några få veckor senare fick Netflix dock böja på sig för massorna och gav grönt ljus till ett två timmar långt finalavsnitt som kan avsluta historien. Fans är givetvis fortsatt besvikna över att ‘Sense8’ inte återkommer för en hel säsong 3 men får acceptera att Netflix trots allt lyssnade på dem.

Klippet, som Netflix har visat på Youtube och som kan ses nederst i artikeln går bakom kameran på finalavsnittet som nu håller på att spelas in och får premiär under 2018.

Det ses också hur skådespelarna Toby Onwumere, Tina Desai, Miguel Angel Silvestre, Jamie Clayton, Tuppence Middleton, Doona Bae, Brian J. Smith och Max Riemelt alla roar sig under inspelningarna.

Det avslöjas inte vad finalavsnittet handlar om men Max Riemelt säger att han är glad över avsnittet som förhoppningsvis kommer tillfredsställa seriens fans.

‘Sense8’ är en berättelse skapad av de kreativa genierna Lana Wachowski och Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) och J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), som är centrerat runt 8 personer från olika platser i världen som alla upplever en våldsam syn som knyter dem mentalt till varandra.

Se de första två säsongerna av ‘Sense8‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar