Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se teasern till norska Ragnarok

Datum: 21/11/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Det är här allt börjar! Den 31 januari 2020 har den norska serien Ragnarok premiär på Netflix, men redan nu kan du smygtitta på serien.

Ragnarok är ett coming-of-age drama och en modern tolkning av nordisk mytologi.

Serien utspelar sig ute på den vidsträckta och trollbindande norska landsbygden i den fiktiva staden Edda. Berättelsen kretsar kring invånarna i staden, men är alla de personer de påstår sig att vara? Under historiens gång upplevs en drastiskt föränderlig värld: smältande glaciärer, varma vintrar och våldsamma regn. Vissa säger att vi är på väg mot ännu en Ragnarök. Om inte någon ingriper i tid…

Ragnarok produceras av SAM Productions med Adam Price som skapare och manusförfattare. Adam är också exekutiv producent tillsammans med Meta Louise Foldager Sørensen, producent är Stine Meldgaard Madsen, exekutiv manusförfattare är Emilie Lebech Kaae och för regi står Mogens Hagedorn.

Serien består av sex avsnitt och i rollerna syns David Stakston (David), Jonas Strand Gravli (Jonas), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjord), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist och Gísli Örn Garðarsson.



    Skriv kommentar