Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se imponerande kampscener från Marvel’s Daredevil

Datum: 21/05/2015 | Inga kommentarer Nyheter

daredevil-netflix-flixfilmerOm du inte redan kastat dig över superhjälteserien Daredevil, så har Netflix offentliggjort ett 3 minuter långt klipp med en storslagen kampscen som nog kommer väcka ditt intresse. Se klippet nederst i artikeln.

Klippet är från avsnitt 2, där Daredevil är på jakt efter en kidnappad pojke, vilket tar honom till de kriminellas uppehållsplats, som snabbt ångrar sin gärning, då de får en god gammal hederlig kok stryk. Hela kampscenen är gjord med endast en upptagning.

Marvel’s Daredevil hade premiär på Netflix Sverige den 10. april, och handlar om den blinda advokaten Matt Murdock, som om natten hoppar i Daredevildräkten och bekämpar de kriminella i Hell’s Kitchen, New York.

Serien har fått ta emot fina recensioner och därför har streamingtjänsten Netflix också meddelat att Daredevil återkommer nästa år med en säsong 2.

Daredevilserien är blott den första av fem superhjälteserier som Netflix gör i samarbete med Marvel. De övriga handlar om Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage, medan den sista heter The Defenders, som samlar alla fyra superhjältarna i en och samma serie. Man kommer därför kunna se mycket av Daredevil och de övriga personerna med övernaturliga krafter på Netflix under de kommande åren.    Skriv kommentar