Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Sångaren Drake och Netflix gör nya avsnitt av ‘Top Boy’

Datum: 29/12/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har köpt rättigheterna till den brittiska dramaserien ‘Top Boy’, som följer två langare/narkotikaförsäljare i London och kommer göra nya avsnitt.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Seriens två första säsonger – och hittills enda – kan ses på Netflix Sverige, men nu kommer Netflix som sagt göra en ny säsong bestående av 10 helt nya avsnitt som kommer skrivas av Ronan Bennett, som också var den kreativa kraften bakom seriens uppkomst. Onan har dessutom slagit sig samman med sångaren och underhållaren Drake som bland annat är känd för hiten ‘Hotline Bling’, som för närvarande har spelats över 1,3 miljarder gånger på Youtube!

Det kommer dock att ta sin tid innan man kan kasta sig över de nya avsnitten då premiärdatumet i pressmeddelandet är angivet att vara under 2019.

De nya avsnitten samlar upp på Dushane (Ashley Walters), som återkommer till sitt hem i London för att återvinna sin makt i den kriminella och mycket lukrativa narkotikamarknaden. Han slår sig ihop med sin spirituella bror Sully (Kane Robinson), som precis har kommit ut från fängelset. Maktkampen blir dock inte okomplicerad då det har kommit en ny hänsynslös gängledare till området som inte anser att staden är stor nog för de båda.

“Vi kunde inte vara mer begeistrade på vägnar av våra Netflix-medlemmar runt omkring i världen och den nya generationen av fans som får möjlighet att uppleva serien ‘Top Boy’s autentiska, råa och verkliga värld”, säger Cindy Holland, Vice President, Original Content hos Netflix. “Drake kontaktade oss för flera månader sedan med en idé om att få liv i denna serien igen och vårt kreativa team var helt med på det!”

Se Top Boy på Netflix Sverige. Säsong 3 kommer under 2019.    Skriv kommentar