Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ricky Gervais i ny Netflixserie: “After Life”

Datum: 11/07/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Ricky Gervais återkommer till Netflix med en helt ny, mörk komediserie i 6 avsnitt som heter ”After Life”.

Det avslöjar den engelska komikern och skådespelaren själv på Twitter.

”After Life”, som är skapad, skriven och producerad av Ricky Gervais, som dessutom spelar huvudrollen, handlar om en man som hade det perfekta livet, men när hans fru Lisa dör förändras plötsligt hans liv och personlighet. Efter ett misslyckat självmordsförsök beslutar han sig för att leva så länge som möjligt och straffa världen genom att göra och säga precis vad han har lust med. Han ser det själv som en superkraft – att varken tänka på sig själv eller andra – men det är inte lätt när folk runt omkring honom försöker att hjälpa honom på rätt spår igen.

Förutom Ricky Gervais är en gammal bekant till Ricky också vald som producent. Det handlar om Charlie Hanson, som Ricky samarbetade med i serien ”Extras” från 2005.

Komediserien ”After Life” är inte det första som Ricky gör i samarbete med streamingtjänsten. Han har dessutom skapat serien ”Derek” och filmen ”Special Correspondants”, samt flera exklusiva stand-up shower.

Som visas nedan så berättar Ricky Gervais att produktionen av ”After Life” precis har börjat. Därmed kan vi inte förvänta oss att serien kommer att ha premiär på Netflix Sverige inom det närmsta året.    Skriv kommentar