Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Premiärdatum för ‘The Defenders’ avslöjat

Datum: 31/05/2017 | 2 kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix och Marvel har nyligen avslöjat premiärdatumet på deras gemensamma serie ‘The Defenders,’ som samlar superhjältarna Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage och Iron Fist i en och samma serie.

I en video är de fyra superhjältarna står samlade i en hiss meddelas det att serien får premiär på Netflix den 18 augusti 2017.

Marvel-fans kan säkert spendera flera timmar på att hitta hintar i videon som är namngiven ‘Midland Circle Security Elevator B,’ samt det tillhörande ‘falske’ NY Bulletin website som Netflix har lanserat – Flixfilmer ser sig dock tvingade att hoppa över denna utmaning.

I ‘The Defenders’ kommer Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage och Iron Fist stå sida vid sida mot en mystisk och ultimat fiende som kommer spelas av den Oscarnominerade Sigourney Weaver (Avatar, Alien). Vilken karaktär hon kommer påta sig har dock inte avslöjats ännu.

Det finns heller inte någon information om plot eller om The Punisher som också kommer få sin fristående serie, kommer att medverka i ‘The Defenders.’

Efter premiär datumet av ‘The Defenders’ har det redan meddelats att det kommer nya säsonger av både Daredevil, Jessica Jones, samt Luke Cage och man kan därför förvänta sig att historien från ‘The Defenders’ kommer följas upp i de fristående serierna.

Det finns ännu inga upplysningar på om det även kommer en säsong 2 av Iron Fist. Serien har fått lite blandad kritik men har samtidigt lagts fram som att vara en av de mest sedda. Det är därför fortsatt möjligt att Netflix väljer att förlänga serien.

Se ‘The Defenders’ på Netflix Sverige från den 18 augusti.2 kommentarer til Premiärdatum för ‘The Defenders’ avslöjat

  1. Katarina - kl. 23:26, 07-06-2017:

    Hej!
    Jag undrar varför det helt plötsligt blivit ganska tomt i erat urval? Jag sökte bland titlar för några dagar sedan och då var det ett mycket större utbud som mötte mej. Så ikväll när jag tittade ( 7 juni ) var det plötsligt inte så många kvar. Vad har hänt? Vänliga Hälsningar Katarina

  2. P,H - kl. 12:08, 17-06-2017:

    Utbudet har blivit sämre för att de köper inte in populära filmer o serier längre. Det är billigare att köpa in Bollywood och ickeamerikanska serier. Och så satsar Netflix på egenproducerade serier varav några enstaka är ganska bra faktiskt, men vete halen om de få motiverar en att fortsätta betala hundring i månaden längre när man spenderar mer tid på att leta efter nåt bra att titta på än att faktiskt titta på någonting.

    Skriv kommentar