Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Premiärdatum för Away med Hilary Swank

Datum: 07/07/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Från en av skaparna bakom Friday Night Lights och Parenthood kommer nu en storslagen och emotionell berättelse om kärlek och uppoffring, med tvåfaldigt Oscarbelönade Hilary Swank i huvudrollen. Away är delvis regisserad av Charlotte Brändström och har premiär på Netflix den 4 september.

Away är ett spännande och emotionellt drama som hyllar de otroliga framsteg som människor kan uppnå och de personliga uppoffringar de tvingas göra på vägen. När den amerikanska astronauten Emma Green (Hilary Swank) förbereder sig för att leda en internationell besättning på det första uppdraget till Mars, måste hon försona sig med beslutet att lämna både sin man (Josh Charles) och tonårsdotter (Talitha Bateman) när de behöver henne som mest. När besättningens resa ut i rymden intensifieras blir både gruppens personliga dynamik och effekterna av att vara borta från nära och kära alltmer komplexa.

I rollerna syns, förutom Hilary Swank, även Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu och Monique Curnen.

Serien är skapad av Andrew Hinderaker, delvis regisserad av svenska Charlotte Brändström och exekutivt producerad av Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan och Jeni Mulein.    Skriv kommentar