Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Orange Is the New Black säsong 3 kommer i juni

Datum: 08/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

oitnb-orange-is-the-new-black-2-netflix-300x199Netflix Sverige har nyligen offentliggjort att den tredje säsongen av den populära serien Orange Is the New Black får premiär på streamingtjänsten den 12. juni. Den nya säsongen är på 13 avsnitt och alla avsnitt kommer kunna ses med det samma.
Orange Is the New Black är en av streamingtjänsten Netflix mest populära serier. Det har till och med tidigare varit så att fler ser Orange Is the New Black än House of Cards. Netflix har därmed stora förväntningar på den nya säsongen.

Det är inte avslöjat vad säsong 3 kommer att handla om, men som vi tidigare har rapporterat här på Flixfilmer så är skådespelaren Jason Biggs, som har spelat Pipers ex-man Larry Bloom, inte med i serien längre. Det har dock tillkommit flera nya skådespelare, bland annat Mary Steenburgen (Step Brothers, The Proposal) och Blair Brown (Fringe).

Serien Orange Is the New Black är baserat på autentiska upplevelser från Piper Kerman, som år 1995 åtalades för pengatvätt och narkotikasmuggling. Därefter avtjänade hon 15 månader i ett amerikanskt kvinnofängelse.

Förra året kunde netflix redan i maj avsklöja att det kommer komma en ny säsong av serien, så det blir spännande att se om streamingtjänsten också i år kommer annonsera om det kommer en Orange Is the New Black säsong 4.

Se Orange Is the New Black säsong 3 på Netflix Sverige den. 12. juni.    Skriv kommentar