Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny säsong av ”Black Mirror” försenad på grund av ”Bandersnatch”

Datum: 16/01/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix överraskade allt och alla när streamingtjänsten den 28 december hade ”överrasknings”-premiär på interaktiva ”Black Mirror: Bandersnatch”, där man själv har möjlighet att ha inflytande över handlingen.

Tyvärr innebär utvecklingen av den innovativa filmen, som har tagit mer än två år att färdigställa, att den kommande femte säsongen av ”Black Mirror” blir försenad.

Det berättar Charlie Brooker, skaparen av ”Black Mirror”, i en intervju med The Hollywood Reporter.

Han poängterar att produktionen av ”Bandersnatch” har varit som att skapa fyra avsnitt på samma gång av sci-fi antologi-serien.

“När vi började med ”Bandersnatch” visste vi att det skulle vara mycket utmanande och mer komplicerat än en normal film. Men till och med vi underskattade arbetsbördan” utvecklar Brooker för The Hollywood Reporter.

Det har dock bekräftats att premiärdatumet för den femte säsongen av ”Black Mirror” kommer att vara under 2019, men hur många avsnitt säsongen består av finns det ännu ingen information om. Den amerikanska musikstjärnan Miley Cyrus har dock avslöjat att hon medverkar i ett av de nya avsnitten.

Antologi-serien ”Black Mirror” är skapad och skriven av Charlie Brooker, och tar pulsen på samhällets kollektiva oro som är kopplad till den moderna världen, och varje nytt avsnitt består av en träffande historia fylld av spänning som utforskar teman kopplade till den moderna tech-paranoian.

Se “Black Mirror” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar