Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny Netflix-serie med Jennette McCurdy

Datum: 31/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

Jennette-McCurdy-Netflix-sverigeStreamingtjänsten Netflix har nyligen presenterat en helt ny originalserie – Between – som är skapad av den prisbelönta regissören Michael McGowan (Still Mine, One Week). Serien är en thriller på 6 avsnitt med Jennette McCurdy i huvudrollen, som är känd från den populära Nickelodeonserien iCarly.

Between handlar om en stad som är under belägring av en mystisk sjukdom som har utplånat alla människor – undantaget de som är 21 år eller yngre. Serien undersöker det tomrum som uppstår när en regering har satt en hel stad i karantän och överlåter det till invånarna att klara sig själv.

Netflix nämner själv den nya serien som en ”premium” och därmed kan man se fram emot en serie av samma höga kaliber som House Of Cards, Orange Is the New Black och Hemlock Grove.

Between produceras dessutom av Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) och David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) medan den Emmyvinnande Jon Cassar (24, The Kennedys) kommer regissera seriens två första avsnitt.

”Vi är begeistrade över att arbeta tillsammans med excellenta talanger som Don Carmody, Jon Cassar och Michael McGowan, samt med en ny generation av skådespelare ledda av den unga Jennette McCurdy som alla vill göra en must-see serie, som miljoner av Netflixmedlemmar kommer njuta av,” säger Erik Barmack, Vice President of Global Independant Content hos Netflix i samband med offentliggörandet.

Det är ännu inte offentliggjort när Between får premiär på Netflix Sverige    Skriv kommentar