Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny film med Pee-Wee Herman kommer på Netflix

Datum: 14/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

pee-wee-herman-netflix-sverige-238x300En helt ny film med den spektakulära och komiska karaktären Pee-Wee Herman påstås komma på Netflix till nästa år. Det skriver bland annat den amerikanska median TheWrap.

Pee-Wee Herman är kanske inte så välkänd på de här breddgraderna, men i hemlandet USA är originalfilmerna och serierna erkända och höjda till skyarna, då Pee-Wee Herman hade sin storhetstid huvudsakligen under 1980-talet.

Netflix har under de senaste veckorna lagt till flera shower med Pee-Wee Herman till sin streamingtjänst, däribland barnprogrammet Pee-Wee`s Playhouse, som har blivit utropad att vara en av de bästa kultserierna genom tiderna och som nu kan ses på Netflix Sverige.

Mannen bakom karaktären Pee-Wee Herman är den amerikanska skådespelaren och komikern Paul Reubens som nog är mest känd för sin roll i filmen Blow där han med bland annat Johnny Depp spelar storsmugglaren Derek Foreal. Utöver det har Paul Reubens gjort röster till åtskilliga filmer och serier.

Prodktionen av den nya Pee-Wee Herman filmen, påstås starta inom ett fåtal månader och producenten som ligger bakom är Judd Apatow, som tidigare har varit involverad i komedifilmer som Anchorman 2, The 40-Year-Old Virgin och Pineapple Express.    Skriv kommentar