Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny dokumentär om rocklegenden Keith Richards på Netflix

Datum: 27/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

KEITH1-221x300Till hösten – närmare bestämt den 18 september – får en ny originaldokumentär om rockikonen Keith Richards premiär på Netflix Sverige.

Dokumentären har fått namnet Keith Richards: Under the Influence och är ett porträtt av Richards, som visar, hur han fann sitt sound som gitarrist, låtskrivare och artist. Vi ser vilken musik som inspirerar Richards, från The Rolling Stones till sitt första soloalbum på 23 år, och vi möter de människor som har inspirerat Richards – inklusive hans gode gamle vän Tom Waits. Samtidigt visar dokumentären hur Richards är smart och rolig men samtidigt seriös och reflekterande.

Filmen är full med sällsynta klipp och intima samtal som dokumenterar den resa Richards har gjort, för att bli den legenden vi alla älskar.

Keith Richards: Under the Influence är skapad av den Oscar-vinnande regissören Morgan Neville (20 Feet från Stardom, Best of Enemies), som säger: “Om det fanns en Mount Rushmore i Rock ‘n’ Roll, de skulle Keith definitivt vara med på det. Han har alltid representerat rockmusikens själ – både de mörka och ljusa sidorna”

”Ingen annan kommer att kunna göra denna enastående inblick i rockikonen Keith Richards liv så markant som Morgan Neville. Våra medlemmar över hela världen kommer att älska de unika ögonblicken som Morgan har fångat, ” säger Isa Nishimura, Netflix VP för Original Documentary Programming.

Keith Richards: Under the Influence har premiär på Netflix den 18e september 2015.    Skriv kommentar