Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix testar nytt utseende på hemsidan

Datum: 10/06/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix1.0.0Netflix testar hela tiden nya funktioner på sin streamingtjänst och för närvarande ser ett begrnsat antal medlemmar en helt ny design på hemsidan, som kanske breder ut sig till alla medlemmar inom en snar framtid.

Det amerikanska nyhetsmediet The Verge har tagit en smygtitt på det nya utseendet och vid första ögonkastet ser det inte så annorlunda ut jämföt med det nuvarande – bortsett från större bilder och mörkare färger. Men med den nya designen har det blivit enklare att välja specifika avsnitt och få mer information om aktuella titlar.

Om man med den nuvarande designen önskar mer information om filmer och serier på Netflix, ska man låta musen vila över titeln och då dyker informationen upp. Med det nya utseendet kan man bara klicka direkt på titeln och då utvidgar sidan sig och presenterar information som resume och medverkande.

The Verge sammanliknar det nya gränssnittet med det som är tillgängligt på surfplattor – bara ännu bättre.

Även om den nya designen vid närvarande tidspunkt testas hos en handfull Netflixanvändare, så är det inte säkert att resten av medlemmarna kommer kunna se det. Netflix testar nämligen hela tiden nya funktioner och en stor del av dessa blir aldrig tillgängliga för den breda massan.

Om du önskar att bli en testperson för Netflix, så ska du aktivera funktionen, vilket man gör i botten på hemsidan Netflix.com, under menypunkten Test Participationn / Delta i tester.

Här under kan du se bilder på det nya utseendet som Netflix testar för närvarande.

netflix2.0

netflix1.0.0    Skriv kommentar