Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix söker skådespelare till A Series Of Unfortunate Events

Datum: 30/12/2015 | 5 kommentarer Nyheter

snicket-netflix-300x241Drömmer du om att bli skådespelare – till och med i en Netflix-serie så har du nu möjligheten eftersom streamingtjänsten och produktionsbolaget Take5 söker just nu skådespelare till serien Lemony Snicket – A Series Of Unfortunate Events, som Netflix förra året kunde avslöja att de hade köpt rättigheterna till.

Du undrar säkert att den här artikeln inte är så intressant för oss här i Sverige då Netflix-serier oftast är amerikanska. Men de söker faktiskt skådespelare från hela världen och därför har man chans att få en roll.

Serien handlar om de föräldralösa barnen Violet, Klaus och Sunny, som är på flykt från den onda greven Olaf som vill ha fatt i deras förmögenhet och de måste ta sig igenom en rad prov för att avslöja hemligheten om vad som låg bakom deras föräldrars död. Det ä barnen Violet och Klaus som de nu söker skådespelare till. Man ska vara mellan 10-14 år gammal.

Fö att komma i betraktning till en roll ska man filma sig själv med smartphone, dator eller videokamera och ladda upp filmen på denna hemsidan: Link. Om man har tur och får en roll så ska man resa till Kanada eftersom inspelningarna börjar i Vancouver i mars 2016.

Lemony Snicket – A Series Of Unfortunate Events är skriven av Daniel Handler och det har getts ut 13 böcker i serien som sammanlagt sålts i över 65 miljoner exemplar och översatta till 43 språk.

Historien om Lemony Snicket har tidigare filmatiserats under 2004, då medverkade skådespearna Jim Carrey, Meryl Streep och Jude Law. Filmen producerades av Paramount Pictures, som också vill jobba tillsammans med Netflix om den nya serien.

När A Series Of Unfortunate Events får premiär på Netflix Sverige är ännu inte offentliggjort.5 kommentarer til Netflix söker skådespelare till A Series Of Unfortunate Events

 1. Agnes Brustad - kl. 19:34, 03-08-2021:

  Hej jag heter Agnes Brustad och är 10 gammal. Jag gillar att spela fotboll, vara på tivoli och vara med kompisar. Jag bor på Ekerö i Stockholm och är en modig tjej

 2. Agnes Brustad - kl. 19:35, 03-08-2021:

  Hej jag heter Agnes Brustad och är 10 gammal. Jag gillar att spela fotboll, vara på tivoli och vara med kompisar. Jag bor på Ekerö i Stockholm och är en modig tjej.

 3. Lia Bran Tanasescu - kl. 17:57, 21-09-2021:

  Hej jag heter Lia Bran Tanasescu jag gillar att dansa och spela fotboll. Jag har alltid drömt om att vara med i en film eller serie. Jag är snäll och hjälper folk som behöver det.

 4. Filsan Cali - kl. 21:44, 24-01-2022:

  Hej! Jag skulle gärna vilja komma in i Netflix, det har alltid varit min dröm att få vara en skådespelare.

 5. Ella El Bekai - kl. 20:20, 03-12-2023:

  Hej!
  Jag heter Ella och jag är 11 år, jag älskar att spela fotboll och jag är väldigt modig, jag älskar lite drama i filmer och serier. Det har varit min största dröm av att vara med i en Netflix film eller serie. Jag vill verkligen prova och jag tycker att det ser kul ut. Jag vill bli skådespelare!

  Skriv kommentar