Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix-serien ‘The Get Down’ snart tillbaka med nya avsnitt

Datum: 18/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Förra året hade första delen av The Get Down säsong 1 premiär på Netflix Sverige och nu kan streamingtjänsten meddela att andra och sista delen kan ses från den 7 april.

Det upplyser Netflix i en video på Youtube, som kan ses nederst i artikeln.

Orsaken till att första säsongen av The Get Down er blev delad i två delar ska bland annat bero på skiftande showrunners samt seriens produktionskostnader som närmar sig 120 miljoner dollar och redan har överskridits flera gånger. Det skriver The Variety.

Den höga budgeten gör samtidigt serien till en av de dyraste från Netflix någonsin – enbart toppad av det historiska dramat The Crown.

The Get Down är ett musikdrivet drama gjort av den Oscarnominerade regissören Baz Luhrmann som blandar disko, punk och hiphop i en berättelse om en grupp unga i New York under det sena 1970-talet. Staden är närmast i förfall och på ruinens brant och de unga har inga platser att spendera sin tid på. Därför uppsöker de vänskap, upplevelser och musik som är deras gemensamma intresse.

Vid premiären av The Get Down S1 – Part 1, fick serien blandade recensioner och det är således osäkert om den levde upp till förväntningarna hos Netflix. Serien hamnade också i kölvattnet på Netflix-serien The Stranger Things som blev en enorm succé och skapade mycket rubriker.

Netflix har ännu inte bekräftat om The Get Down kommer tillbaka för en säsong 2.

Se The Get Down säsong 1 på Netflix Sverige. Part 2, som är på 7 avsnitt kan ses från den 7.april.    Skriv kommentar