Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix-serien Narcos får ännu en säsong

Datum: 11/11/2015 | Inga kommentarer Nyheter

narcos-sæson-2-netflix-202x300Mindre än en vecka eter premiären har Netflix valt att förlänga narkodramat Narcos med ytterligare en säsong. Det bekräftar streamingtjänsten på Twitter.

Netflix har inte offentliggort precis när Narcos säsong 2 får premiär, men skriver i förbindelse med meddelandet att det ”kommer snart” Detta kommer utan tvivel glädja alla fans som redan har sett seriens 10 avsnitt. Man bör dock inte förvänta att säsong 2 kommer på Netflix förrän nästa år.

Narcos porträtterar de gripande, verkliga historierna om Pablo Escobar och knarkbaronerna, som huserade i slutet på 80-talet och de gemensamma insatserna som lagens makter försökte att få rätt på, men som slutade i brutala och blodiga konflikter. Serien beskriver de motstridiga krafterna – juridiska, politiska, polis, militär och civila – som kolliderar i ett försök att styra världens mest maktfulla råvara: kokain.

Det var nästan förväntat att det skulle komma en andra säsong av Narcos, då till synes både recensenter och Netflixmedlemmar tyckte om serien väldigt mycket och som hyllas för den fängslande och sanna historien.

Narcos er skapad av José Padilha (Elite Squad, RoboCop), medan huvudrollen som Pablo Escobar spelas av Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), även Boyd Holbrook (Gone Girl) och Pedro Pascal (Game of Thrones) medverkar i serien.

Se hele första säsongen av Narcos på Netflix Sverige.    Skriv kommentar