Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper tysk komedifilm om Adolf Hitler

Datum: 07/04/2016 | Inga kommentarer Nyheter

9780857052926-187x300Efter att ha uppnått sor popularitet i hemlandet Tyskland har streamingtjänsten Netflix säkrat rättigheterna till biograffilmen Look Who’s Back, som är en satirberättelse om Adolf Hitler, i resten av världen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Look Who’s Back, som är baserad på bästsäljaren Er Ist Wieder Da (Look Who’s Back), som gavs ut 2012 av Timur Vermes, handlar om Adolf Hitler, som plötsligt och desorienterat vaknar upp på en öde plats i Tyskland där han inte kan minnas något som skedde efter 1945. Hemlös och förvirrad tolkar Hitler allt han ser år 2011 i ett nazistiskt perspektiv. Även om han omedelbart blir igenkänd på gatan så tror ingen på att han är den riktiga Hitler utan bara en utklädd komiker. Efter flera olyckliga videos på Youtube skapar han dock en stor fanskara vilket får Hitler att återinträda i politiken.

Filmen har inga direkt kända skådespelare i rollistan och regisserän är också tämligen okänd, men trots detta uppnådde Look Who’s Back en väldigt stor popularitet i Tyskland då filmen hade premiär på biograferna förra året.

Look Who’s Back kan ses på Netflix Sverige den 9. april.    Skriv kommentar