Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper koreansk film om kärnkraftskatastrof

Datum: 14/12/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har köpt de exklusiva rättigheterna till den efterlängtande kärnkraftskatastrof-blockbustern; Pandora från den prisvinnand Park Jung-Woo – änd för sci-fi skräckfilmen; Deranged.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

I Pandora drabbas ett kärnkraftverk i en liten stilla stad av en katastrof då det sker ett oväntat jordskalv. Kim Nam-gil (The Pirates) spelar Jae-hyuk, en man som offrar sitt liv för att rädda sin familj och sitt land från en förestående kärnkraftsexplosion.

I filmen medverkar också Kim Young-ae (The Attorney), Jung Jin-young (Miracle of Cell No. 7) och Kim Dae-myeong (Misaeng).

Se trailern till Pandora nedanför.

Pandora kommer vara tillgänglig på Netflix i hela världen och kommer få premiär nästa år. I Sydkorea kommer filmen på Netflix efter den har visats på biograferna.

Det är första gången som Netflix har köpt en koreansk film innan produktionen är färdig och i förbindelse med nyheten säger Rob Roy, Vice President Content Acquisition hos Netflix; “Vi är glada över att kunna delge våra medlemmar i hela världen koreanska titlar som Pandora. Netflix är förpliktade att ge den bästa underhållningen och i en tid där internet inte har några gränser så är detta ännu ett steg i rätt riktning för att leverera goda historier till fans oavsett var de bor”

Se Pandora på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar