Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix filmatiserar bestsellern Our Souls At Night

Datum: 22/01/2016 | Inga kommentarer Nyheter

s-robert-redford-jane-fonda-netflix-300x237Robert Redford och Jane Fonda ska spela mot varandra i den nya Netflix-filmen; Our Souls At Night, som är baseread på novellen med samma namn av Kent Haruf. Det skriver The Hollywood Reporter.

Our Souls At Night produceras av Robert Redford och manus skrivs av Scott Neustadter & Michael H. Weber, som tidigare legat bakom historierna i (500) Days Of Summer, The Fault In Our Stars, Paper Towns och The Spectacular Now.

Filmen tar sin utgångspunkt i en liten stad i Colorado där Addie Moore (Jane Fonda) kommer på oväntat besök has sin granne Louis Waters (Robert Redford), som hon känt i årtionden. Det visar sig emellertid att Louis fru dött för många år sedan – det samma gjorde Addies man. Alla barnen bor flera timmar därifrån och de är därmed helt ensamma i det stora huset. Addie försöker därför att återskapa kärleken och få ut det mesta av livet under den tiden de har kvar.

Det är första gången sedan 1979 och filmen The Electric Horseman, som Robert Redford och Jane Fonda ska spela tillsammans igen och de har bägge hängivet önskat att få göra det.

När Netflix-filmen Our Souls At Night får premiär på Netflix Sverige är änu inte offentilggjort, men det kommer självklart upp på Flixfilmer så fort premiärdatum är satt.    Skriv kommentar