Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix får Coca-Cola att återlansera omtalad läsk

Datum: 20/06/2019 | Inga kommentarer Nyheter

År 1985 lanserade Coca-Cola en ny och förbättrad utgåva av sin ikoniska läskedryck.

Med ett optimerat recept och sötare smak skulle “New Coke” ta marknadsandelar från ärkerivalen Pepsi, men produkten blev ett fiasko och Coca-Cola drog till slut tillbaka ”New Coke” från hyllorna efter bara tre måander.

Nu återvänder dock ”New Coke” och kommer att kunna hittas i utvalda butiker.

Det är Netflix och Coca-Cola som i samband med den kommande tredje säsongen av ”Stranger Things” har valt att återlansera ”New Coke” i en marknadsföringskampanj.

Netflix och läskedryckstillverkaren har också skapat en video med de välkända skådespelarna från ”Stranger Things”, som kan ses nederst i artikeln.

”New Coke” kommer uppenbarligen att spela en roll i den kommande tredje säsongen, vilket är orsaken till samarbetet mellan Coca-Cola och Netflix.

Läsken kommer dessutom att säljas i en rad utvalda butiker. Om lanseringen även kommer att ske i Sverige finns det däremot ingen information om ännu.

I ”Stranger Things” försvinner en pojke på ett mystiskt vis, och hans mamma (Winona Ryder) startar en större sökoperation tillsammans med den lokala polisen. Under tiden avslöjas en rad mysterier om bl.a. den amerikanska regeringens topphemliga experiment, ohyggliga övernaturliga krafter och en mycket mystisk liten flicka.

Se ”Stranger Things” på Netflix Sverige. Säsong 3 kan ses från den 4 juli 2019.    Skriv kommentar