Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix beställer komediserien Lady Dynamite

Datum: 16/07/2015 | Inga kommentarer Nyheter

bamford-300x200Lady Dynamite är namnet på en ny komediserie från Netflix med komikern/skådespelerskan Maria Bamford i huvudrollen. Serien kommer med 13 avsnitt och förväntas ha premiär till nästa år. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Maria Bamford, som har lagt samman till ett hav av aminationsserier, häribland Adventure Time och Catdog, samt medverkat i i bl.a. Arrested Development som Debrie Bardeaus, har huvudrollen i Lady Dynamite, som handlar om tt livet är bra som det är.

Serien produceras av Pam Brady, Maria Bamford och Mitch Hurqitz, som var en av skaparna bakom komedieserien Arrested Development som Netflix valt att återuppleva för ett par år sedan.

Lady Dynamite är blott den senaste av en lång rad nya serier som Netflix har annonserat de kommande månaderna. Bland andra kommande komediserier nämns bland annat With Bob And David med Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul), The Ranch med Ashton Kutcher, samt F is for Family, som är skapad av Michael Price (The Simpsons) och Vince Vaughn (True Detective, Weddin Crashers).    Skriv kommentar