Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix bekräftar flera säsonger av Narcos

Datum: 27/10/2016 | Inga kommentarer Nyheter

narcos-nye-afsnit-netflixDet är inte längesen Netflix hade premiär av Narcos säsong 2, men nu kan streamingtjänsten redan avslöja att det också kommer en säsong 3 och 4 av serien. Därmed är hela 2 nya säsonger på väg, varpå Narcos säsong 3 kommer få premiär under 2017. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

I de första två säsongerna av Narcos har vi som bekant följt Pablo Escobars (Wagner Moura) toppar och dalar. Han var ledaren av Medellinkartellen, och hur historien kommer utspela sig vidare i de nya avsnitten är osäkert. Den amerikanska tidningen EW säger sig veta att de kommande säsongerna kommer ha Calikartellen som utgångspunkt.

Calikartellen distanserade sig snabbt från Pablo Escobar och var aktiva fram till 1998. De hade bland annat äran att introducera Europa för kokain och kontrollerade vid en tidspunkt 90% av marknaden.

José Padilha (Elite Squad, RoboCop) och Eric Newman (Children of Men) intar igen rodret som exekutiva producenter på de två kommande säsongerna av Narcos. Eric Newman har även tidigare sagt att serien handlade om narkotika och inte om Pablo Escobar; ”Narcos handlar om kokain och kokain fortsätter utan Escobar. Det är en anledning till att vi kallade denna serien för Narcos och inte Pablo Escobar.”

Se säsong 1 och 2 av Narcos på Netflix Sverige idag. Serien kan ses i Ultra HD 4K.    Skriv kommentar