Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix bekräftar animerad serie från mannen bakom ‘Futurama’ och ‘The Simpsons’

Datum: 01/09/2017 | Inga kommentarer Nyheter

‘Disenchantment’ är namnet på en helt ny animerad komedi-/fantasyserie för vuxna som Matt Groening, skaparen av de populära serierna ‘The Simpsons’ och ‘Futurama’, kommer att göra exklusivt till Netflix.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Flixfilmer skrev redan under januari 2017 om samarbetet med Matt Groening, men det är först nu – ett halvår senare– som streamingtjänsten kan bekräfta planerna.

Den nya animerade serien utspelar sig i det medeltida kungariket Dreamland och följer den berusade prinsessan och hennes två följeslagare, Elfo och Luci. Tillsammans stöter de på alla typer av varelser; troll, dvärgar, harpyjor och många andra idiotiska människor.

Netflix har beställt 20 avsnitt av serien och de första 10 avsnitten får premiär under år 2018.

– “‘Disenchantment’ handlar om liv och död, kärlek och sex samt hur man kan fortsätta att skratta i en värld full av lidande och idioter, oavsett vad troll och andra dårar berättar för dig”, säger Matt Groening i pressmeddelandet.

Rösterna i ‘Disenchantment’ kommer göras av bland annat Abbi Jacobson (‘Broad City’), Nat Faxon (‘The CLeveland Show’), Eric Andre (‘Man Seeking Woman’), John DiMaggio (‘Futurama’), Billy West (‘Futurama’) och Maurice LaMarche (‘Futurama’).

Se ‘Disenchantment’ på Netflix Sverige under 2018    Skriv kommentar