Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Mike Colter är superhjälten Luke Cage i ny Netflixserie

Datum: 15/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

luke-cage-mike-colter-netflix-200x300Marvel och Netflix är i gång med att göra en rad nya superhjälteserier om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist, som får exklusiv premiär på streamingtjänsten i löpet av de kommande åren. Produktionen av Daredevil och Jessica Jones är i full gång, men nu har det emellertid blivit avlöjat vem som fått huvudrollen i den kommande serien om Luke Cage.

Superhjälten Luke Cage kommer spelas av Mike Colter (nederst till höger), som tidigare har medverkat i ett antal filmer och serier, bland annat Salt, Men In Black3 och The Good Wife.

Innan Luke Cage kastar sig ut i egna hjältegärningar i sin egen serie, så kommer han även medverka i den kommande om Jessica Jones, som har fått namnet Marvel`s A.K.A. Jessica Jones och som förväntas att få premiär i slutet av 2015. Jessica Jones spelas för övrigt av Krysten Ritter.

mike-colter-luke-cage-netflix-200x300I Marvel`s A.K.A. Jessica Jones möter superhjältinnan Jessica Jones den gåtfulla Luke Cage i samband med en kriminell handling. Mötet med Luke Cages mystiska förflutna får dock dramatiska konsekvenser för Jessica Jones – konsekvenser hon aldrig kunnat föreställa sig.

Daredevil är den första superhjälteserien som får premiär på Netflix, därefter följer Marvel`s A.K.A. Jessica Jones och Luke Cage. Den sista serien i raden är Iron Fist, men det har ännu inte offentliggjorts några detaljer rörande den serien.

Alla de enskilda superhjälteserierna följs upp av en ny miniserie om The Defenders, där ett dreamteam av superhjältar går samman mot de onda krafterna och skurkarna.

De kommande serierna kommer enbart ha premiär på streamingtjänsten Netflix.    Skriv kommentar