Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Marvel’s Daredevil får premiär på Netflix i april

Datum: 17/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-daredevil-marvel-premiär-203x300Superhjälteserien Daredevil, som Netflix har gjort i samarbete med Marvel får premiär på filmtjänsten den 10. april. Det offentliggör de två verksamheterna i ett gemensamt pressmeddelande och de skickade samtidigt ut en förhandstrailer, som kan ses nederst i artikeln.

Serien, som blir på 13 avsnitt, handlar om Matt Murdock (Charlie Cox) som var blind som pojke, men utrustad med extraordinära sinnen, som kämpar mot orättvisa som advokat om dagen och om natten som superhjälten Daredevil i kvarteret Hells Kitchen i New York City.

Marvel`s Daredevil som dyker ner i bakgrundshistorien om hur Matt Murdock utvecklar sig till Daredevil bjuder på ett välde av karaktärer från superhjälteuniversumet, bland annat Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), Claire Temple (Rosario Dawson), Foggy Nelson (Elden Henson) och Stick (Scott Glenn).

Daredevil är en av de mest kända superhjältarna på gatunivå och är den första av fyra episka spänningsserier som Netflix gör i samarbete med Marvel. De andra serierna är Marvel`s A.K.A. Jessica Jones, Marvel`s Iron Fist och Marvel`s Luke Cage, som alla är upptakten till Marvel`s The Defenders.

Den första serien från Marvel på Netflix är producerad av Steven S. De Knight (Spartacus) och Drew Goddard (LOST) tillsammans med Jeph Loeb (Marvel`s Agents of S.H.I.E.L.D.) som också fungerar som Marvel`s Head of Television. Serien är producerad av Marvel Television i samarbete med ABC Studios för Netflix.

Se förhandstitten från Marvel’s Daredevil här;    Skriv kommentar