Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Komediserie från skaparna av 30 Rock på Netflix 2015

Datum: 13/12/2014 | Inga kommentarer Nyheter

unbreakable-kimmy-schmidt-netflix-sverige-300x162Streamingtjänsten är på gång med ännu en exklusiv serie. Denna gång handlar det om komediserien Unbreakable Kimmy Schmidt, som är skapad av Tina Fey och Robert Carlock (30 Rock) som får premiär på Netflix i mars nästa år. Det skriver åtskilliga amerikanska medier.

Serien är från början beställd av den amerikanska tv-stationen NBC, men då de inte fått plats med serien i sin planläggning, så har Netflix övertagit rättigheterna. Netflix har också beställt en extra säsong på 13 avsnitt.

Unbreakable Kimmy Schmidt, som har Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids, 21 Jump Street) i huvudrollen, handlar om Kimmy (Ellie Kemper) som efter 15 år levandes i en sekt, blir räddad tillsammans med tre andra kvinnor. För att återgå till livet, reser Kimmy till New York, men det är inte lätt att passa in där efter 15 år i fångenskap. Hon hyr ett rum hos en Broadwaystjärna, och får ett jobb som barnflicka, men Kimmy har svårt för att vänja sig vid det materialistiska livet, så därför kastar hon sig optimistiskt ut i all världens äventyr.

I serien medverkar också Jane Krakowski (Ally McBeal) och Tituss Burgess (30 Rock).

Tina Fey och Robert Carlock har skrivit och producerat Unbreakable Kimmy Schmidt tillsammans. De har tidigare legat bakom den populära komediserien 30 Rock, somhar vunnit ett antal priser.

De 13 första avsnitten av Unbreakable Kimmy Schmidt har premiär på Netflix Sverige i mars 2015.    Skriv kommentar