Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Kermits första äventyr

Datum: 18/02/2015 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär:
Genrer:
Regissör:
Medverkande:
Land:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling: Den unge grodan Kermit och hans bästa vänner ger sig ut på äventyr i världen, undkommer olika faror och lär sig värdet av vänskap under resans gång.


Se Kermits första äventyr på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.se


Kermits första äventyr hade premiär på Netflix Sverige den 18. februari, 2015. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Kermits första äventyr kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Se trailern till Kermits första äventyr:Notera vänligast att ovanstående information och trailer till Kermits första äventyr är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Kermits första äventyr

  1. Ida - kl. 19:56, 20-02-2015:

    Tycker det är jättedåligt att barnfilmer inte är dubbade till svenska. Det är inte första gången vi slår oss ner i soffan för att se en film vi har sett fram emot länge för att sen upptäcka att alla pratar engelska. Det funkar liksom inte för en femåring. De kunde åtminstonde upplysa det i informationstexten.

    Skriv kommentar