Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Jodie Foster regisserar avsnitt i Black Mirror säsong 4

Datum: 10/04/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska Oscarsvinnande skådespelerskan och regissören Jodie Foster, känd från flertalet filmer som bland annat Panic Room, Contact och Ondskans Ögon, kommer regissera ett avsnitt i den kommande säsongen av den prisbelönta Netflixserien; Black Mirror

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Produktionen av Black Mirror säsong 4 är redan i ful lgång och den nya säsongen av sci-fi-serien får premiär på Netflix Sverige senare under 2017.

Det finns ingen information om handlingen i den nya säsongen, men det hemlighetsfulla avsnittet som Jodie Foster regisserar har Rosemarie DeWitt (La La Land) i huvudrollen. Det avslöjar Netflix.

Då Netflix under 2015 offentliggjorde att de hade köpt rättigheterna till Black Mirror var planen ursprungligen att göra en ny säsong på 12 avsnitt, men streamingtjänsten valde därefter att dela upp avsnitten, således var där sex avsnitt i säsong 3 som hade exklusiv premiär förra året, medan den kommande säsong 4 också blir på 6 avsnitt.

Även om Jodie Foster gör sig utmärkt framför kameran så är hon inte helt okänd på andra sidan. Hon regisserade även filmen Money Monstre med George Clooney och Julia Roberts under 2015 och vidare även regisserat ett par avsnitt av Netflixserierna: Orange Is the New Black og House of Cards.

Black Mirror är skapad och skriven av Charlie Brooker och tar pulsen på samhällets kollektiva oro som är förknippad med den moderna världen och varje nytt avsnitt är en skarp historia fylld med spänning som utforskar teman om modern tech-paranoia och sci-fi

Se Black Mirror på Netflix Sverige.    Skriv kommentar