Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Jessica Jones’ säsong 2 premiärdatum

Datum: 07/02/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har nyligen offentliggjort premiärdatumet till den efterlängtade fortsättningen av Marvelserien Jessica Jones – en före detta superhjälte som kämpar mot inre demoner.

Jessica Jones säsong 2 får premiär på Netflix Sverige den 8 mars 2018 och alla 13 avsnitt kan ses med detsamma vid premiären.

Det avslöjar Netflix i en video som streamingtjänsten nyligen laddat upp på Twitter. Se videon nederst i artikeln.

Det finns ingen information om vem ärkefienden blir i den nya säsongen men i den 55 sekunder långa videon talas det om att Jessica Jones har ”unfinished business” som hon måste ordna upp i. Om detta innebär att Killgrave från säsong 1 återkommer vet vi inte vid nuvarande tidpunkt.

Den kommande säsongen har i övrigt varit på väg länge då det då det redan under 2016 avslöjades att säsong 2 var på ritbordet. Det innebär att den nya serien varit på väg i över 2 år.

I säsong 2 är Krysten Ritter naturligtvis tillbaka i rollen som Jessica Jones, medan hon får sällskap av Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) och Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformers) m.fl.

Spänningsserien om Jessica Jones går tätt inpå Jessicas liv när hon kämpar mot demoner både utifrån och inifrån. Efter ett tragiskt slut på en kort superhjältekarriär återuppbygger Jessica Jones sitt liv genom att starta sin egna detektivbyrå där hon löser fall i New York City.

Se Jessica Jones på Netflix Sverige. Säsong 2 kan ses från den 8 mars 2018.    Skriv kommentar