Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Godzilla släpps lös på Netflix

Datum: 13/04/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Det ikoniska megamonstret Godzilla trampar sig in på Netflix med en helt ny anime-film med samma namn som den enorma varelsen.

Det meddelar Netflix i ett pressmeddelande.

Det har varken avslöjats några upplysningar om handlingen eller några bilder, men filmen görs av den ledande japanska filmstudion Polygon Pictures som också har gjort några andra Netflix-serier som; ‘Knights of Sidonia’ och ‘AJIN: Demi-Human’, samt den kommande anime-film ‘BLAME!’

‘Godzilla’-bilden i denna artikeln är därför inte från filmen, utan enbart gjord av en engagerad fan.

“Vi är verkligen glada över att presentera ‘Godzilla’, som det senaste nytillskottet till vårt vuxna sortiment av originalanime-filmer- och serier från Netflix”, säger Greg Peters, direktör, Netflix Japan. “Att arbeta med de bästa skaparna för att ge ut Godzilla till Netflixmedlemmar i över 190 länder, innebär en viktig milstolpe för oss”

Netflix har samtidigt avslöjat vem som kommer ligga bakom rösterna i ‘Godzilla’ och även om namnen kanske inte får några klockor att ringa så kommer de här: Yuki Kaji (Attack on Titan, AJIN: Demi-Human), Takahiro Sakurai (AJIN: Demi-Human, BLAME!), Tomokazu Sugita (Metal Gear Solid Peace Walker, Jojo’s Bizarre Adventure), Junichi Suwabe (Nodame Cantabile, Prince of Tennis), Kana Hanazawa (BLAME!, Psycho-Pass) och Mamoru Miyano (AJIN: Demi-Human, The Seven Deadly Sins).

Det är för övrigt första gången som det kommer en animationsfilm i världsklass med det stora monstret. Sist det gjordes en tecknad film med Godzilla var 1978 och den gjordes med en relativt sparsam budget.

‘Godzilla’ är blott den senaste originalanime-titeln från Netflix som får exklusiv premiär på streamingtjänsten. Av andra exklusiva animetitlar på Netflix kan nämnas: AJIN: Demi-Human’, ‘Kuromukuro’, ‘Magi: Adventure of Sinbad’, ‘Blame!’, ‘Gantz: O’, ‘Little Witch Academia’, ‘Cyborg 009’ ‘Call of Justice’ och ‘Perfect Bones’.

Netflix skriver inte när ‘Godzilla’ kan ses på streamingtjänsten, men fan-medier antar att filmen får premiär i slutet på 2017.    Skriv kommentar