Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

För låga tittarsiffror – “One Day at a Time” läggs ned

Datum: 13/06/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Det har beslutats att komediserien ”One Day at a Time” kommer att läggas ned.

Det skriver Netflix på Twitter.

Serien har inte gjort mycket väsen av sig i Sverige, men ”One Day at a Time” var särskilt populär i Latinamerika, och nyheten om seriens nedläggning faller därför inte i god jord hos många Netflix-medlemmar på de breddgraderna.

Det har redan skrivits mer än 19 000 kommentarer på Twitter om nyheten, och även om det är ett bevis på att den har en stor publik så var det inte tillräckligt för att rädda serien.

Netflix har nämligen ovanligt nog berättat att den enkla anledningen till att serien nu läggs ned efter tre säsonger är att det helt enkelt inte var tillräckligt med personer som såg serien så att man kunde försvara produktionen av en ny säsong.

Streamingtjänsten skriver att det inte har varit något enkelt beslut, och öppnar upp en möjlighet för att serien kan leva vidare hos någon annan tv-leverantör.

Oscarvinnande Rita Moreno spelar huvudrollen i One Day at a Time, som handlar om en latinamerikansk singelfamilj där mamman försöker uppfostra sin radikala tonårsdotter och sociala son med hjälp av en gammaldags mormor och vicevärden Schneider. Rita Moreno spelar mormorn.

Se ”One Day at a Time” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar