Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Filmer och serier på Netflix med svenskt tal

Datum: 30/10/2018 | 1 kommentar Nyheter

Föredrar du svenska filmer, eller har du problem med att läsa undertexter, så har Netflix gjort det enkelt att hitta alla streamingtjänstens filmer och serier som har svenskt tal.

I denna artikel visar vi dig hur du hittar en komplett översikt över innehållet med svenskt tal.

Netflix erbjuder tusentals filmer och serier från stora delar av världen, på alla möjliga språk, och därför kan detta tips för att hitta titlar med svenskt tal också användas för att hitta innehåll på andra språk.

För tillfället erbjuder Netflix möjligheten att sortera titlarna efter som de har svenskt, engelskt eller tyskt tal. Förmodligen kommer flera språkaltenativ att erbjudas i framtiden.

Genom att fälja länken nedan kan du få en komplett överblick över alla de filmer och serier på streamingtjänsten Netflix som har svenskt tal. Tyvärr är det inte möjligt att sortera ytterligare bland titlarna, och man kan därmed inte välja genre eller sortera ut tv-serier från annat innehåll, etc.

Här hittar du listan med alla filmer och serier på Netflix som har svenskt tal: Länk.

Man ändrar språk genom att välja det i menyn överst på sidan. Samma länk kan också användas om man vill hitta filmer och serier med undertexter. Här kan man välja mellan svenska, engelska och tyska undertexter.

Notera att länken till alla filmer och serier med svenskt tal för tillfället endast verkar fungera i en webbläsare, och det är därmed inte möjligt att se listan på Apple TV, Smart-TV eller applikationer till smartphones.1 kommentar til Filmer och serier på Netflix med svenskt tal

  1. Pedro Wahlström - kl. 15:03, 23-12-2020:

    Stargate serien?

    Skriv kommentar