Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Bob Saget och Lori Loughlin klar för ny Huset Fullt

Datum: 18/06/2015 | Inga kommentarer Nyheter

fuller-house-netflix-danmark-300x169Rollistan till den nya utgåvan av Full House (Huset Fullt) är på väg att komma på plats efter att Bob Saget och Lori Loughlin har bekräftat att de kommer återta sina gamla roller som Danny Tanner och Rebecca Katsopolis. Det berättar skådespelaren John Stamos.

Netflix meddelande för ett par månader sedan att streamingtjänsten skulle återuppliva den klassiska komediserien och göra en ny serie kallad Huset ännu fullare. På dåvarande tidspunkt var bara få av de ursprungliga skådespelarna tillknutna, men nu ska de flesta vara på plats.

Alla de ursprungliga skådespelarna kommer medverka, bortsett från Mary-Kate och Ashley Olsen som i originalserien spelade dottern Michelle Tanner.

Därmed kan man se fram emot en återträff med Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis), Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) och Andrea Barber (Kimmy Gibbler).

Fuller House är en efterföljare till Full House (Huset Fullt), där D.J. Tanner är gravid, medan hennes systrar Stephanie Tanner och Kimmy Gibbler flyttar in hos henne och hjälper till att hålla ordning på hennes två pojkar.

Fuller House får premiär på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar