Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Bloodline säsong 3 blir den sista

Datum: 29/10/2016 | 1 kommentar Nyheter

bloodline-saeson-3-slut-netflix-300x169Streamingtjänsten Netflix har nyligen meddelat att tredje säsongen av Bloodline, som får premiär under 2017, blir den sista och avslutande säsongen i serien. Det säger Netflix till The Hollywood Reporter.

Inte nog ed att den nya säsongen blir den sista, så har Netflix också valt att skära ner på antalet avsnitt så att säsong 3 blir på 10 avsnitt istället för 13 avsnitt som var den ursprungliga planen.

Skaparna av Bloodline; Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler (KZK), har annars tidigare uttalat att de hade material till fem eller sex säsonger av dramaserien, men dessa historier måste nödvändigtvis kokas ner så att historien kan avslutas med säsong 3.

Därmed går Bloodline samma – om än ovanliga öde som ett par andra Netflix-serier som; Hemlock Grove och Lilyhammer, som båda lades ned efter tre säsonger.

Men det råder tvivel om varför Netflix väljer att inte fortsätta med Bloodline. The Hollywood Reporter säger sig veta att det är spänningar mellan Netflix och Sony som har producerat Bloodline. Bägge företagen nekar till detta. Det är vidare osäkert om Sony kommer att återuppta serien via en annan kanal eller streamingtjänst.

I Bloodline, som utspelas i Florida Keys, följer man en sammansvetsad familj som består av fyra vuxna syskon, vars hemligheter avslöjas då brodern, tillika familjens svarta får återkommer hem. I serien ses bland annat Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Sissy Spacek (Carrie), Kyle Chandler (Friday Night Lights), Linda Cardellini (Mad Men) och Sam Shepard (The Right Stuff).

Det förväntas att Bloodline säsong 3 får premiär på Netflix Sverige i maj 2017.1 kommentar til Bloodline säsong 3 blir den sista

  1. Linda - kl. 13:00, 15-04-2017:

    Serien är hur bra som helst! Önskar verkligen fler säsonger än tre.. 🙏 vart kan man annars se den vidare om inte på Netflix?
    En trogen tittare.

    Skriv kommentar