Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Black Lightning

Datum: 26/03/2020 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2018
Genrer: Short
Regissör: N/A
Medverkande: N/A
Land: United States
Språk: English
IMDB-karakter: N/A

Handling: Jefferson Pierce har lämnat livet som rättsskipare bakom sig, men när ett gäng hotar hans familj tvingas han återigen axla rollen som superhjälten Black Lightning.Se Black Lightning på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seBlack Lightning hade premiär på Netflix Sverige den 26. mars, 2020. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Black Lightning kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Black Lightning är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Black Lightning

  1. Daniel - kl. 22:36, 30-01-2018:

    Black Lightning har varit en av mina absoluta favoritserier när jag var liten… blir därför upprörd när de som skrivit textningen envisas med att kalla stadsdelen för “Freeland”. Den heter Friedland!!!!!!

    Skriv kommentar