Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Bill Murray sjunger in julen på Netflix

Datum: 15/11/2015 | Inga kommentarer Nyheter

bill-murray-netflix-danmark-300x200Julen närmar sig med stormsteg, och i år kan vi glädja oss till att fira högtiden i sälskap med stjärnskådespelaren Bill Murray (Ghostbusters, Moonrise Kingdom, Groundhog Day) och hans celebra vänner som George Clooney, Miley Cyrus och Chris Rock. Fredagen den 4. december har Netflix nämligen premiär av A Very Murray Christmas, en julspecial som kan streamas exklusivt på streamingtjänsten.

Få en liten försmak av filmen nederst i artikeln.

A Very Murray Christmas, som är skriven av Sofia Coppola, Bill Murray och Mitch Glazer och regisserad av Sofia Coppola (Lost in Translation), hyllar de klassiska varieteshowerna och har Bill Murray i huvudrollen som sig själv. Bill Murray ska uppträda vid en tv-show, men bliver nervös och bekymrad över att ingen kommer at dyka upp på grund av en enorm snöstorm i New York. Med lite tur och ihärdighet börjar gästerna dock attankomma till the Carlyle Hotel och hjälper Murray att växla upp genom att sjunga och dansa igång julen.

Det stjärnspäckade gänget består bland annat av George Clooney, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jason Schwartzman, Jenny Lewis, the band Phoenix, Frederic Moulin, Rashida Jones, Miley Cyrus, och många flera.

A Very Murray Christmas är exekutivproducerat av Coppla, Glazer, Roman Coppola och Tony Hernandez.

Se A Very Murray Christmas på Netflix Sverige från den. 4. december.    Skriv kommentar