Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Bakom kameran på Netflixserien Marco Polo

Datum: 19/11/2014 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-marco-polo-1-300x200Nu kan du hänga med bakom kameran på den kommande Netflixserien Marco Polo, som får exklusiv premiär på streamintjänsten den 12. december. I videon berättar seriens skapare John Fusco och producenten Daniel Minahan om varför historien om den berömda upptäcktsresande är ett fantastiskt äventyr, som fåtalet känner till. Se videon nederst i artikeln.

Utöver det bjuder videon också på helt nya bilder från serien, som inte tidigare visats offentligt.

Serien Marco Polo bjuder på action och äventyr och har sin utgångspunkt i den resandes äventyr från Venedig till det gamla Kina där det slutar i ett blodigt bråk. En värld full av girighet, förräderi, sexuella intriger och våldsam rivalitet.

Utöver Lorenzo Richelmy som Marco Polo så medverkar också Joan Chen (Twin Peaks), Benedict Wong (Prometheus), Chin Han (Arrow, The Dark Knight) och Rick Yune (Olympus Has Fallen, The Fast and the Furious) i serien.

Marco Polo är på totalt 10 avsnitt och är skapad av John Fusco (Young Guns, Hidalgo) och de första två avsnitten är regisserade av norrmännen Joachim Rønning och Espen Sandberg som har legat bakom den Oscarsnominerade filmen Kon-Tiki. Både Fusco, Rønning, Sandberg, Harvey Weinstein (Gangs of New York), Bob Weinstein (The Lord of the Rings Trilogy) och Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood) fungerar som exekutiva producenter.

Serien är skapad av John Fusco (Young Guns, Hidalgo) och är instruerad av bland annat Joachim Rønning och Espen Sandberg, som har legat bakom den prisvinnande Kon-Tiki och som för närvarande arbetar på den nästa Pirates of the Caribbean. Inspelningarna har främst filmats i Italien, Kazakstan och Malaysia.

Marco Polo är på 10 avsnitt och har premiär på Netflix Sverige den 12. december.    Skriv kommentar