Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Adam Sandler klar för ny Netflix-film: The Do-Over

Datum: 24/04/2016 | Inga kommentarer Nyheter

The-Do-Over-netflix-sandler-768x495Blott tre månader efter Adam Sandler och Netflix haft premiär på westernfilmen The Ridiculous 6 är den populära komikern nu tillbaka med sin andra Netflixfilm; The Do-Over. Filmen kan ses på Netflix Sverige från den 27.maj och i botten av denna artikeln kan du se den första trailern.

Netflix har ännu inte avslöjat mycket rörande filmens handling, men ett kort referat säger att den följer en bankdirektör, vars liv vänds upp och ned då en tidigare vän manipulerar honom till att iscensätta sin egen död och åka på äventyr.

Förutom Sandler och David Spade, medverkar också Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol), Nick Swardson (The Ridiculous 6), Luis Guzmán (Narcos) samt en massa lättklädda kvinnor. Det är därmed upplagt för en klassisk actionkomedi från Adam Sandler.

Streamingtjänsten Netflix har ingått ett exklusivt avtal med Adam Sandler, som innefattar att skådespelaren ska göra fyra filmer som uteslutande kommer kunna ses på filmtjänsten. The Ridiculous 6 var den första, medan The Do-Over kommer vara den andra filmen i avtalet. Även om filmerna från Adam Sandler kan kategoriseras som att vara i den lätta genren, så har avtalet trots allt visat sig vara väldigt värdefullt för Netflix, då The Ridiculous 6 har varit den emst sedda filmen i Netflix historia i löpet av filmens 30 första dagar på Netflix.

Filmen är regisserad av Steven Brill. Mannen bakom bland annat Walk of Shame från 2014, samt Little Nicky och Mr. Deeds, som även dem har Adam Sander i huvudrollen.

The Do-Over har premiär på Netflix Sverige den 27. maj.    Skriv kommentar