Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Adam Sandler gör succé på Netflix

Datum: 25/08/2016 | Inga kommentarer Nyheter

the-do-over-adam-sandler-netflix-200x300Den amerikanska komikern Adam Sandler har än så länge haft premiär på två filmer som en del av sitt exklusiva avtal med Netflix, som innebär att han ska göra totalt 4 filmer till streamingtjänsten och även om avtalet till en början kritiserades, så har det visat sig vara en succé för båda parter.

I förbindelse med offentliggörelsen av kvartalsräkenskapet kan Netflix avslöja att The Do-Over, den senaste exklusiva Netflix-filmen från Adam Sandler, som hade premiär i maj 2016, vid premiären var den mest sedda filmen på streamingtjänsten. Detta gällde alla länder där Netflix är tillgängligt. Samtidigt är The Do-Over fortsatt på topp 10 över de mest sedda innehållet i många länder – inklusive USA.

Det samma gällde med Adam Sandlers första Netflix-film; The Ridiculous 6, som havde premiere i december 2015. Kort efter premiären uttalade Ted Sarandos, innehållschef för Netflix; “I löpet av av filmens första 30 dagar på Netflix har The Ridiculous 6 varit den mest sedda filmen i Netflix historia. Den har också legat på förstaplatsen i alla de länder där filmtjänsten är tillgänglig och i många länder är den fortsatt på första plats.”

Det verkar därför som att avtalet med adam Sandler har varit lyckat för Netflix, även om streamingtjänsten tvingades att försvara avtalet under den period då det ingicks.

Det är ännu inga upplysningar om vilken film som blir Adam Sandlers tredje till Netflix efter The Do-Over och The Ridiculous 6, men en snabb kik på IMDB avslöjar att filmstjärnan är igång med inspelningarna till komedifilmen Yeh Din Ka Kissa där också Ben Stiller, Emma Thompson och Dustin Hoffman medverkar. Huruvida detta bliver en exklusiv film för Netflix återstår att se.

Se The Do-Over och The Ridiculous 6 på Netflix Sverige idag.    Skriv kommentar