Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix
Nya filmer og serier på Netflix

Utforska fenomen som kärlek, tro, makt, krig, fred, uppror och frihet, i en serie som handlar om de krafter som förenar – och hotar att förinta – mänskligheten.

När Cal får veta att hans fru vill skiljas, anpassar han sig motvilligt till singellivet med hjälp av en självsäker kvinnokarl.

Ägaren till en cateringfirma och sportchefen på en TV-kanal upptäcker ett ömsesidigt hat på en ödesdiger första dejt – men de måste hålla sina känslor åt sidan.

Marinkårsveteranen Logan bestämmer sig för att leta rätt på den leende kvinnan på ett foto som avgjort hans öde under tiden i Irak.

När några syskon med övernaturliga krafter återförenas efter sin pappas död upptäcker de chockerande familjehemligheter – och ett hot mot mänsklighetens existens.

När Sandy Patterson i Colorado anklagas för brott han inte begått måste han hitta sin dubbelgångare i Florida för att rentvå sitt namn.

Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.

Efter att hans sons födelsedagsönskan går i uppfyllelse upptäcker en opålitlig advokat att han inte längre kan ljuga.

Danny och Wheeler har svårt att ta jobbet på allvar, men när deras oseriösa attityd gör att de döms till samhällstjänst måste de väl ändå börja ta ansvar?

13 år efter händelserna i The Best Man kommer uppföljaren. Det är dags för en återträff där vi på nytt får stifta bekantskap med de ursprungliga karaktärerna.

Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.

En tonårstjej vill förbättra sin ensamstående mammas självförtroende. Hon ber sin väns stiliga och charmiga släkting att spela hemlig beundrare.

High school är ett minne blott, och nu är det dags för Jim och Michelle att gifta sig. Så Stifler ordnar den ultimata svensexan.

15/02The 43

Den här dokumentärserien ifrågasätter de mexikanska myndigheternas version av händelseförloppet när 43 studenter försvann i Iguala år 2014.

Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.

En animerad historia om ryska prinsessan Anastasias sökande efter sin sanna identitet. Hon kom undan revolutionen och kämpar för sitt rättmätiga öde.

På den indiska landsbygden, där mens fortfarande är ett tabubelagt ämne, tillverkar kvinnor billiga bindor med en ny maskin och blir ekonomiskt oberoende på köpet.

Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.

Hitta flera nya filmer och serier på Netflix Sverige