Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix
Nya filmer og serier på Netflix

I den här animerade barnserien får vi följa med det lilla blå tankloket Thomas och hans vänner. De bor på ön Rälsö och har mycket kul tillsammans.

Den här intima, djupgående skildringen av Beyoncés hyllade framträdande på Coachella 2018 visar den känslofyllda resan från kreativt koncept till historisk konsert.

Jack Harper är ensam kvar och försvarar den krigshärjade jorden när ett kraschat rymdskepp och en mystisk kvinna leder honom till den chockerande sanningen.

Bartleby och hans lata polare blir inte antagna till något av de universitet de sökt till. De skapar sitt eget college och lurar sina föräldrar att de har blivit antagna.

17/04Psycho

En tjuvaktig sekreterare flyr med en stor summa kontanter och hoppas kunna börja ett nytt liv, men hon hamnar på det ökända Bates Motel.

Den unga Mayas föräldrar ligger i skilsmässa. Hon vill veta hur de först träffades. Hennes pappa Will berättar om sin ungdoms romanser med tre olika kvinnor.

17/04Savages

När en mexikansk drogkartell försöker ta över deras marijuanaverksamhet och kidnappar deras gemensamma flickvän riskerar Ben och Chon allt för att slå tillbaka.

Darren Shan besöker en kringresande cirkus med många konstiga attraktioner. Han möter en vampyr och blir biten. Hans liv blir aldrig detsamma igen.

17/04Balto

Balto är hälften hund, hälften varg. Han får utstå skäll både från människor och de andra slädhundarna. Men när liv står på spel är det han som visar vägen genom snön.

När Tim får reda på att männen i hans familj kan resa tillbaka i tiden och förändra sina egna liv bestämmer han sig för att resa tillbaka och vinna tillbaka drömtjejen.

17/04Lifepod

När deras rymdskepp exploderar måste de överlevande fly i en kapsel. Men snart börjar de misstänka att det finns en mördare bland dem.

När hans svåger hotas av en drogbaron måste familjefadern Chris Farraday återuppta det kriminella liv han lämnade för längesedan för att kunna återbetala skulden.

Under årets första vårkväll samlas minimonstren för att äta, umgås och ha roligt i parken – och för att träffa sina supergulliga husdjur.

I den här kassasuccén baserad på Helen Fieldings bästsäljande bok får vi följa Bridget Jones på hennes äventyr i jakt på att hitta den rätte.

Ett gäng medelålders vänner försöker sig på en pubrunda av episka proportioner som ska sluta på World’s End. Men pubens namn bådar inte gott för kvällens slut …

Uppföljaren till succéfilmen börjar med att Bridget upptäcker att livet med hennes nya kärlek kanske inte är så fantastiskt som sagorna kan få en att tro.

Komikern Franco Escamilla reflekterar över kön, vänskap och kärlek när han berättar om hur han gör för att uppfostra sina barn när de hamnar i trubbel.

När hennes syster hävdar att deras mamma dödats av onda demoner måste den här läkaren försöka identifiera vad som egentligen ligger bakom.

Hitta flera nya filmer och serier på Netflix Sverige