Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix
Nya filmer og serier på Netflix
20/07Lincoln

Regissören Steven Spielberg tar sig an berättelsen om den legendariske Abraham Lincoln, med fokus på hans ledarskap under inbördeskriget.

Åtta rånare tar gisslan och låser in sig i Kungliga spanska myntverket, medan mannen som är hjärnan bakom kuppen manipulerar polisen att genomföra hans plan.

En helt ny Fab Five-grupp ger män råd om mode, kroppsvård, mat, kultur och design i denna nytappning av den Emmy-belönade realityserien.

Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.

Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.

Jerry Seinfelds kringresande talkshow kombinerar kaffe, skratt och klassiska bilar i unika, koffeinstinna äventyr med komedivärldens skarpaste hjärnor.

En dokumentärserie följer en av de bästa rekryteringspoolerna för amerikansk fotboll, där unga män kämpar för att visa sig värdiga på planen och i klassrummet.

En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.

Kompisarna George och Harold går i fyran och älskar bus, serietidningar och att förvandla sin rektor till en superhjälte i kalsonger.

När Jennifer vaknar upp efter ett brutalt överfall lider hon av minnesförlust. Hennes omtänksamme make tar hand om henne, men hon inser snart att faran inte är över.

Pinky Malinky gillar äventyr med sina bästa kompisar, har en härlig aptit på livet och ser allt från den ljusa sidan – även det faktum att han råkar vara en varmkorv.

David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.

När hans flickvän gör slut börjar den hopplösa romantikern Tim gå igenom året de tillbringat tillsammans.

Den superstarke Grizzy har huvudet på skaft och ser en chans att ta över skogens bästa lya – men får ett fasligt sjå med en livlig lämmelfamilj.

15/07Matilda

Matildas föräldrar, bror och rektor förstår henne inte. Men med hjälp av sin snälla lärare upptäcker Matilda att hon inte behöver bli arg för att hämnas.

Denna 3D-film är en filmatisering av Georges ”Hergé” Remis klassiska tecknade serie om den orädda journalisten Tintin och hans trogna hund, Milou.

En vresig författare med tvångssyndrom ser sin strukturerade värld falla samman när han lär känna en stressad ensamstående mamma och sin homosexuella granne.

En mördad polis hamnar i livet efter detta. Han blir rekryterad till en avdelning som arbetar med att hitta och återföra döda själar som vägrar att acceptera sitt öde.

Hitta flera nya filmer och serier på Netflix Sverige