Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix
Nya filmer og serier på Netflix

I 1950-talets Sovjetunionen drar en före detta krigshjälte på sig statens vrede när han vägrar lägga ner utredningen av en seriemördare som riktar in sig på barn.

En anställd vid USA:s ambassad i London blir oskyldigt anklagad för terrorism och tvingas fly. Samtidigt gör hon allt hon kan för att stoppa ännu en terrorattack.

Mupparna gör en musikalversion av Dickens klassiska saga, där en plikttrogen anställd (spelad av Kermit) ber sin chef om ledigt på juldagen.

Ett forskarteam lyckas utveckla ett serum som kan återuppväcka döda. Tyvärr visar det sig snart ha fasansfulla biverkningar.

Vid andra världskrigets slut tvingas en grupp tillfångatagna tyska soldater leta upp och desarmera landminor längs den danska kusten.

Ett före detta kärlekspar möts igen när de ska på begravning och upptäcker att känslorna är lika starka nu, men smärtsamma minnen står i vägen för en gemensam framtid.

Två personer som hade en kort romans i college träffas flera år senare och inser att ingen av dem lyckas hålla liv i sina förhållanden. Kanske kan de hjälpa varandra?

15/12Serena

Ett gift par bygger upp ett framgångsrikt företag och tar sig igenom den stora depressionen tillsammans, tills infertilitet och ett oäkta barn hotar deras lycka.

Medan krig hotar att bryta ut mellan olika falanger bedriver diktatorn Jeanine en skoningslös jakt efter divergenten Tris, vars krafter kan öppna en mystisk relik.

I det ockuperade Frankrike väntar en kvinna på nyheter om sin man, som tillfångatagits av tyskarna. Samtidigt blir hon motvilligt kär i en tysk officer.

Lord Charlie Mortdecai är en urban, sofistikerad aristokrat. Tyvärr är han även en pank, klantig konstbedragare som just lyckats stöta sig med den ryska maffian.

15/12Solaris

Psykiatern Chris Kelvin reser till en rymdstation ovanför en avlägsen planet. Bland överlevarna hittar han sin döda fru – som visar sig vara vid liv igen.

15/12Tracers

Ett skuldsatt cykelbud med den kinesiska maffian i hälarna flyr in i parkour-världen efter att ha träffat en vacker främling.

En eklektisk grupp fans av Den gode, den onde, den fule försöker återskapa den spanska kyrkogård där filmens slutscener spelades in.

Hitta flera nya filmer och serier på Netflix Sverige